ШКОЛСКА СЛАВА – СВЕТИ САВА

И овог  27. јануара у нашој школи било је свечано и достојанствено. Обележили смо славу како то доликује свакој домаћинској кући, уз икону, славски колач, жито, свећу и у присуству ученика осмог разреда, родитеља, колега и пријатеља школе.

Свечани програм је започет освећењем славског колача и пригодном беседом парохијског свештеника Миодрага.    

Уследила је представа која је обухватала три чина. За први чин сценарио је написала Александра Ђорђевић, а за други и трећи чин Јоле Булатовић. Наставници српског језика Катарина Колаковић, Биљана Стевановић, Наташа Васић и Јоле Булатовић бавили су се  режијом. Дарко Тодић, наставник музичке културе, припремио је хор ученика старијих разреда. За сценографију и техничку подршку побринули су се  Наташа Васић и Немања Протић, вероучитељ.

Ученици који су учествовали у представи су: Стефанија Живановић 5/3, Јана Кнежевић 5/3, Катарина Дудварски 5/3, Андреј Радовановић 5/3, Антонина Стефановић 5/3, Александар Павловић 5/3, Коста Аралица 5/4, Богиња Николић Вукајловић 6/4, Лола Милићевић 6/4,  Вук Маринковић 6/2, Реља Војиновић 6/2, Александар Мичета 6/2, Никола Цветковић 6/2, Алекса Станимировић 7/2 и Вук Раковић 8/2.